Mrt

Okulumuz 1-F Sınıfı ve Öğretmenleri Filiz YILDIZ 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içinde ''KELEBEK ETKİSİ ''adlı projeyi yürüteceklerdir.

Projemizin amacı günümüz şartlarında birbirlerinden giderek uzaklaşarak bireysel yaşamaya başlayan insanların diğer insanlara, doğaya, hayvanlara karşı duyarlılıklarını hatırlatmak, farkındalıklarını artırmak ve iletişim becerilerini geliştirmektir. Bu amaçla farklı şehir ve ülkelerden yeni insanlarla tanışmak, ortaklaşa işler yapmaktan zevk almak, onlar hakkında pozitif yargılar oluşturmak ve bu yargıları karşımızdakilere istekle ifade etmenin yanı sıra web 2 araçları kullanmak gibi aktiviteler gerçekleştirilecek. Bu aktiviteler yoluyla yaşadığımız ortamı paylaştığımız tüm canlılara değer vermenin öneminin farkına varılması ve bunun davranış  veya alışkanlık haline getirilmesi amaçlanmaktadır.

Mrt

Okulumuzun 2.sınıf şubeleri Tayyare Kültür Merkezi'nde Papağan Kaçtı adlı tiyatro oyununu izleyip,Bursa Kent müzesi ve Panorama Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin kültürel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi açısından güzel bir gezi oldu

Okulumuz Çocuk Trafik Eğitim Alanı Gezisi

Ara

Ara

Proje tanıtım ve veli bilgilendirme broşürü.

MİLLET MAHALLESİ ANAOKULU KASIM AYI GELİR-GİDER TABLOSU

12-16 HAZİRAN ANAOKULU BESLENME MENÜSÜ