27-31 MART ANAOKULU BESLENME MENÜSÜ

13-17 MART ANAOKULU BESLENME

Şubat Ayı 06.02.2023-10.02.2023 yemek listesi

May

Okul Öncesi öğretmeni Şirin KAFTAR HAGİ ve F şubesi öğrencileri tarafından, "Eco steps t a happy earth" eTwinning projesi kapsamında; kuş yemliği hazırlama, ilkbaharla birlikte ağacı doğal malzemelerden süsleme, çevre sorunları afiş sloganı tasarlama, resimli eko hikâye oluşturma faaliyetleri yapıldı.

May

Millet Mahallesi İlkokulu, Anasınıfı F şubesi öğretmeni Şirin KAFTAR HAGİ "Eco Steps To A Happy Earth" adlı eTwinning projesini uygulamaya başlamıştır.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinde İsa SAPMAZ'ın yürütmekte olduğu 'TEKNO SINIFIM' eTwining projesi dolu dolu,eğlenceli etkinlikleriyle devam ediyor.'En Güzel Gelişim Teknoloji ile Eğitim'sloganıyla yola çıkan proje ekibimiz,dijitalleşen çağımızda teknolojinin tüm olanaklarını eğitim sistemine entegre ederek birbirinden güzel etkinlikler yapmaktadırlar.Bu güzel etkinlik örneklerimizin görsellerinden bazılarını beğenilerinize sunuyoruz.

Ara

Anasınıfı B Şubesi öğretmeni Nazire YILMAZ ve öğrencileri tarafından yürütülen E-Twinning Proje Etkinlikleri

Eyl

Yıldırım Kaymakamı Sayın Adem YAZICI ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa SEVİNÇ  yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında  okulumuzu ziyaret ederek  öğlenci grupta yer alan öğrencilere konuşma yaptı.

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene sonu öncesi ,öğretmenleri bilgilendirme toplantısı..

Ara

Öğrencilerimiz mevsim sebzelerinden turşu kurmayı öğreniyor.

ANASINIFLARIMIZDA AİLE KATILIMI ETKİNLİĞİ