Kas

Okulumuzda Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında haftanın belli günlerinde öğrencilerimiz okulda evden getirdikleri mevsim meyvesi ve kuru yemişleri yiyorlar veya bilinçli ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyorlar.

Kas

Yarışmada derece alan öğrencilerimize ödülleri Müdür Yardımcımız Deniz Bey tarfından verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Atamızı sevgi ve saygıyla andık.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Verilen linke tıklayarak siz de katkıda bulunanilirsiniz.

Kas

Cumhuriyetimizin 96. Yaşı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Her çarşamba günü tüm öğrencilerimiz 5. dersin sonlarına doğru BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ kapsamında hareket etmek için öğretmenleri eşliğinde bahçede müzük eşlğinde bedensel hareketler yapıyor.

Ekm

"SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM PROJESİ" kapsamında tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle okul bahçesinde müzik eşliğinde hareket ederek  eğlendik.

Anasınıflarımızın Etkinlikleri

Ekm

4/B Sınıfımız okulumuzun bahçesinde görsel sanatlar dersi kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı resimler yaptılar.

2/B Sınıfımızın Etkinlikleri

Ekm

4/D Sınıfı öğrencilerimiz fen bilgisi dersi kapsamında değerli madenler sergisi oluşturdu.

Eyl

15 Temmuz 2016 gecesinde ölümü göze alarak kendilerini tankların ve tüfeklerin önüne atanlar arasından bazıları o gece şehit, bazıları da belki ömür boyu sürecek yaralarla gazi olmuşlardı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Onları ve gelecek nesillerin özgürlükleri adına yaptıkları fedakarlıkları asla unutmayacağız.